Кит з'явився під час півфіналу Олімпіади із серфінгу і вразив глядачів (відео)

Кит на півфіналі Олімпіади з серфінгу
Кит на півфіналі Олімпіади з серфінгу

У полі зору глядачів Олімпійських ігор на Таїті з'явився величезний кит під час змагання з серфінгу. Кити зазвичай збираються поблизу островів під час сезону спарювання, народження потомства і міграції.

Спортсменки були у безпеці, оскільки кит виринав на безпечній відстані від них. Переможницею змагань на шортборді стала американка Керолайн Маркс, друге місце посіла Тетяна Вестон-Уебб з Бразилії, а бронза досталася француженці Жоанн Дефей. Літні Олімпійські ігри у Парижі триватимуть до 11 серпня.

Також раніше була виявлена винуватиця пошкодження оптоволоконних кабелів фан-зони Олімпіади. Такі пошкодження спричиняли перерви в трансляції на великому екрані. Поліція розпочала розслідування і не виключила залучення до відповідальності "злочинного угруповання". Після перегляду відеозаписів з камер відеоспостереження, поліція з'ясувала, що вина за пошкодження лежить на куніці.

Україна представлена дванадцятьма спортсменами у п'яти видах спорту на Олімпійських іграх-2024: легка атлетика, веслування на байдарках та каное, боротьба, стрибки у воду та бокс. Сьогодні відбудеться фінал олімпійського турніру з боксу, де Олександр Хижняк змагатиметься за золоту медаль. Він зустрінеться з казахстанським боксером Нурбеком Оралбаєм у ваговій категорії до 80 кілограмів.

Читайте також