Кличко повідомив, що після атаки БпЛА на житловий будинок у столиці є загиблий

Атака БпЛА на житловий будинок
Атака БпЛА на житловий будинок

У Києві, в Соломʼянському районі, сталося влучання ворожих безпілотників у багатоповерхівку. На місці події працюють рятувальники, триває пошукова операція. Про це повідомив мер міста Києва Віталій Кличко.

За попередньою інформацією, внаслідок цього інциденту загинула одна людина, а чотирьом постраждалим надали допомогу медики на місці. Пожежу вдалось локалізувати. Проте рятувально-пошукова операція продовжується.

Пошкодження будинку та евакуація мешканців

Сьогодні в багатоквартирному будинку в Соломʼянському районі постраждали кілька квартир на верхніх поверхах. Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що проводиться евакуація мешканців з цього будинку. Також є інформація про падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі, але поки немає даних про постраждалих.

Наслідки влучання БпЛА

У Telegram-каналі ДСНС опублікували жахливі кадри наслідків влучання безпілотників. Частково пошкоджені квартири на 17, 18 та 19 поверхах. Людей евакуювали.

Повітряна тривога в Києві

Сьогодні в Києві під час повітряної тривоги було чутно сильні вибухи. Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що в столиці працює протиповітряна оборона і закликав киян перебувати в укриттях до закінчення тривоги.

Читайте також