«Коля завжди правий». Матір Тищенка прокоментувала події навколо нардепа

Коля Тищенко, матір, події, коментувала, нардеп
Коля Тищенко, матір, події, коментувала, нардеп

Після гучного скандалу та судового засідання щодо Миколи Тищенка журналісти знайшли матір нардепа, щоб запитати її думку про останні події. Репортаж з місця роботи Жанни Анатоліївни опублікували 1+1.

Хай відпочине, відійде від цього

Як виявилося, матір нардепа торгує шкарпетками і різними букетиками біля метро в Києві та наголошує, що пенсії не отримує. Вона вважає, що військові просто не домовилися, бо Микола Тищенко теж військовий.

А Коля не військовий?.. Да ви шо?!. Взагалі він і військовий теж, офіцер внутрішніх військ. І його стрижка... Побив військового, Коля побив. А він теж військовий, може десь він не згодний з ним був. Слухайте, той військовий і цей військовий - щось вони не домовилися до чогось

Жінка наголосила, що завжди слідкує за новинами про свого сина, проте інколи не хоче засмучуватися, так як переконана, що Тищенко завжди правий.

Я стежу, але не хочу дуже засмучуватись. Бо я знаю, що Коля завжди правий, завжди. Він - дуже умна, досвідчена людина. І щоби не зробив - це все правильно

Журналісти запитали, чи допомагає вона сину-нардепу фінансово, на що Жанна Анатоліївна відповіла ствердно, так як вони «одна сім'я». На розмові про колишніх жінок Тищенка, матір не змогла пригадати кількість шлюбів сина, адже вона «зайнята людина».

Нагадаємо, народному депутату Миколі Тищенку повідомлено про підозру через незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань (ДБР).

Народний депутат Микола Тищенко раніше вже прокоментував інцидент, що трапився у Дніпрі за участі людей у військовій формі та колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова. Він заявив, що військовий є начальником безпеки ботоферми й разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводились слідчі дії й спровокував поліцейського.

Читайте також