Комендатура ЗСУ: росіяни в Курській області не розуміють, чому їх бомблять свої

Росіяни дивуються, чому їх бомблять
Росіяни дивуються, чому їх бомблять

Українські ЗМІ та соцмережі повідомляють про злочини, які вчиняють російські військові над мирними жителями в Курській області на територіях, які перебувають під контролем РФ.

Засоби масової інформації в Росії все частіше говорять про необхідність бомбардування населених пунктів РФ, щоб звільнити їх від українських військ. Про це повідомив речник Комендатури ЗСУ Олексій Дмитрашковський.

Він пояснив, що російська влада та пропагандисти вселяють страх у своє населення, говорячи про напади з боку українських військ. Такі повідомлення викликають паніку серед росіян, які розуміють, що їм не допоможуть ні бомбосховища, ні підвали.

Речник також розповів, що українські військовослужбовці в Курській області пояснюють місцевим жителям, які інформаційні повідомлення є фальсифікацією та пропагандою.

В результаті звістки про розстріли росіян, багато родичів надсилають світлини постраждалих членів родини та звертаються до українських військових з проханням знайти та ідентифікувати тіла загиблих. Дмитрашковський повідомив, що вже вдалося знайти три таких особи.

Читайте також