Кулеба назвав два способи переломити ситуацію у війні

Кулеба назвав два способи переломити ситуацію у війні

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що є можливість змінити ситуацію на фронті шляхом прийняття двох важливих рішень. Про це повідомляє "Хвиля" з посиланням на інтерв'ю чиновника литовському LTR.

Перше рішення полягає в знищенні російських бомбардувальників. Дмитро Кулеба заявив: "Якби мені довелося назвати два ключові рішення, які необхідно прийняти, щоб переламати тенденцію, я згадав би знищення російських бомбардувальників на аеродромах і в повітрі". Він додав, що російські авіабомби є головною проблемою для українських наземних сил.

Те, що ми вважаємо головною причиною успіху росіян, - це просто незліченні керовані бомби, які скидаються на наші наземні сили. Вони знищують і вбивають у величезних масштабах, а іноді просто згладжують позиції, не залишаючи нічого для оборони.

Друге рішення полягає в збільшенні постачання боєприпасів. Кулеба підкреслив: "Друге рішення, про яке всі говорять місяцями та роками, над яким працюють місяцями та роками, - це збільшення постачання боєприпасів". Він вважає, що ці два кроки можуть значно покращити ситуацію на полі бою.

Дмитро Кулеба підкреслив, що якщо українські сили будуть захищені від керованих російськими бомбами і матимуть достатньо артилерії та боєприпасів для знищення російських колон і підрозділів, це буде великою інвестицією в зміну тенденцій на полі бою.

Раніше Володимир Зеленський закликав кандидата в президенти США Дональда Трампа розкрити план швидкого завершення війни.

Читайте також: