Курська операція викриває вразливість режиму Путіна — ЗМІ

Операція в Курську розкриває крихкість влади Путіна
Операція в Курську розкриває крихкість влади Путіна

Операція в Курській області змінила хід війни з Росією і послабила сумніви союзників. Україна може залучити до "котла" 3 тисячі російських солдатів, які, потрапивши в полон, можуть стати цінною валютою для обміну на українських військовополонених, які перебувають у Росії - повідомляє The Times за писанням журналіста Едварда Лукаса, спеціалізуючогося на питаннях безпеки в Європі і трансатлантичних відносинах.

Стандартною рисою російського режиму є нездатність ухвалювати правильні рішення, через його ізольованість і неспроможність реагувати на кризи. Приховування поганих новин від керівництва - це ключ до успіху в російських організаціях.

"Ніхто не наважувався сказати Путіну перед повноформатним вторгненням у 2022 році, що Україна буде воювати. Можна сказати, що ніхто не повністю і вчасно не заявив, наскільки сильно режим у Києві, який він назвав "нацистським маріонетковим", шкодить Росії зараз", - зазначає Лукас.

Режим Путіна стає вразливим, зіткнувшись з гнучким інноваційним супротивником. Україна наносить удари по російському режиму, а зняття обмежень на використання західної далекобійної зброї у Росії зміцнило б роль ЗСУ.

Джерело: ZN.UA

Читайте також