«Квартал-95» зняв концерт до Дня Незалежності. Матюкалися і жартували про Путіна, Порошенка і Тищенка

Квартал-95 концерт День Незалежності
Квартал-95 концерт День Незалежності

10 серпня гумористи з колективу "Квартал-95" записали першу частину великого концерту до Дня Незалежності. Це був перший виступ команди з 2021 року на головній сцені Палацу "Україна". Раніше вони виступали в менших концертних залих Києва через війну.

Як повідомляє кореспондент "Главкома", на сцену крім гумористів також вийшли найвідоміші співаки України: Ірина Білик, Артем Пивоваров, Дмитро Монатік. Також виступив Національний ансамбль ім. Павла Вірського.

Ірина Білик виконала дві пісні та взяла участь у виступі "кварталівців". На пісню "Сніг" вона разом із актором Юрієм Ткачем зробила звернення до російського пілота, побажавши його родині білу "Ладу".

Артем Пивоваров виконав попурі своїх пісень, а Монатік присвятив своє виступу Одесі.

Сьогодні, 11 серпня, продовжується зйомка гумористичного шоу до Дня Незалежності. За участю Макса Барського, Колі, Піанобою.

Ціни на квитки до концерту "Кварталу" порівняно з попередніми роками навіть знизилися. Проте зал не був повністю заповнений, балкон був закритий для глядачів.

На початку шоу Євген Кошовий виконав монолог про переговори з Росією та останні події на кордоні з 91 року. За словами актора, наші військові роблять все, щоб росіяни замість 91 року захотіли повернутися на кордони.

У програмі "кварталівців" помітно зменшився політичний гумор. Об'єкти жартів залишаються Порошенко, Кличко та Микола Тищенко. Іншим героєм став Андрій Єрмак, якого зображують як всемогутнього. Програма більше сфокусована на побутових темах, таких як штрафи, виховання онуків, весілля тощо.

Артисти, включаючи жінок, декілька разів використовували ненормативну лексику зі сцени, що обурило деяких глядачів, особливо батьків, які прийшли з дітьми.

Тема мобілізації звучала часто, але артисти старалися більше жартувати над собою, а не над військовими.

Кілька місяців тому гумористи "Квартал 95" потрапили у скандал через жарти про військових під час війни. Користувачі соцмереж обурилися і назвали номер "святом несмаку й сексизму".

Читайте також