Lifecell, Vodafone та Київстар: що пропонують мобільні оператори до 350 гривень

Реклама операторів Lifecell, Vodafone та Київстар
Реклама операторів Lifecell, Vodafone та Київстар

Порівняння тарифних планів від основних мобільних операторів України

Основні мобільні оператори України представили тарифні плани вартістю близько 350 гривень на місяць. Порівняльний аналіз від Lifecell демонструє, що за цю суму абоненти можуть отримати різноманітні пакети послуг, орієнтовані на різні потреби користувачів.

Тариф "Platinum Лайф" від Lifecell за 250 грн на 4 тижні для MNP абонентів (стандартна вартість - 450 грн) включає 3000 хвилин дзвінків на всі номери по Україні, безлімітний інтернет та безлімітні дзвінки в мережі lifecell після використання пакету хвилин. Розрахункова вартість на день становить 16,07 грн.

Тариф "Joice Max" від Vodafone за 330 грн на 4 тижні пропонує 700 хвилин дзвінків та 40 ГБ інтернету, з яких 10 ГБ можна використовувати в роумінгу. Додатково надається безлімітний доступ до певних додатків. Денна вартість складає 11,8 грн.

Тариф "LOVE UA Сила" від Київстар за 300 грн на 4 тижні включає 300 хвилин дзвінків, у тому числі за кордон, 50 ГБ інтернету, з яких 10 ГБ доступні в роумінгу в 27 країнах. Тариф також пропонує безлімітний доступ до додатків. Щоденна вартість - 11,79 грн.

Тариф Lifecell може бути найбільш привабливим для активних користувачів, які багато розмовляють та потребують великого обсягу інтернету. Vodafone підійде тим, хто шукає баланс між кількістю хвилин та обсягом інтернету. Тариф Київстар може зацікавити людей, які часто подорожують або спілкуються з абонентами за кордоном.

Варто зазначити, що Lifecell пропонує можливість перенесення номера для нових абонентів, що може бути додатковою перевагою при виборі оператора.

Читайте також