Маск відреагував на заяву Кадирова, який начебто отримав у подарунок Tesla Cybertruck

Ельон Маск тестує Tesla Cybertruck
Ельон Маск тестує Tesla Cybertruck

Американський бізнесмен та власник компанії Tesla Ілон Маск опровергнув заяву чеченського диктатора Рамзана Кадирова, який похвалився, що отримав від Маска в подарунок електроавтомобіль Cybertruck.

Кадиров опублікував відео, на якому він керує електрокаром і розповідає, що отримав його від Ілона Маска.

Отримали від шановного Ілона Маска кібертрак Tesla. Я із задоволенням випробував нову техніку й особисто переконався, що не випадково його називають "Кіберзвір", - заявив Кадиров.

У відео Кадиров також зазначив, що машина з кулеметом на даху буде використана у зоні бойових дій.

На наступний день Маск відповів на відео Кадирова, опубліковане американським письменником та професором Сетом Абрамсоном, і заявив, що він здивований.

Ви справді настільки відсталі, що вважаєте, що я подарував Cybertruck російському генералу? Це ще один приклад того, наскільки багато брешуть ЗМІ, - написав Маск у соцмережі X.

Нагадаємо, голова регіону Чечня Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Раніше син Кадирова отримав керівну посаду в Службі безпеки глави Чечні.

До речі, Кадиров влаштував шлюб свого 17-річного сина Елі з неповнолітньою онукою Адама Делімханова. За даними ЗМІ, Делімханов є двоюрідним братом Кадирова, тобто, син "піхотинця Путіна" одружився з троюрідною сестрою.

Читайте також