Масована атака на Харків: скільки людей жило у найпостраждалішому підʼїзді будинку

Пошкоджений під'їзд після масованої атаки
Пошкоджений під'їзд після масованої атаки

Сьогодні, 24 вересня, Росія обстріляла житлову багатоповерхівку у Харкові керованими авіабомбами. Мер міста Ігор Терехов повідомив, що у найдужче постраждалому під'їзді будинку, який знаходиться в Київському районі, жило 82 людини.

Мер зазначив, що зараз намагаються з'ясувати, чи немає під завалами людей, і спробувати зв'язатися з усіма, хто проживав у будинку.

«Наразі внаслідок обстрілу міста є 24 постраждалих. Ще троє загиблих», - зазначив мер.

Терехов додав, що згідно з попередньою інформацією, ворог випустив восьмох керованих авіабомб типу ФАБ-250 по житлових районах Харкова.

Нагадаємо, російські загарбники обстріляли керованими авіабомбами чотири адміністративних райони Харкова. Два таких авіабомбардування були зафіксовані в Салтівському районі Харкова.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ударів росіян є щонайменше п'ять поранених у тяжкому стані. Зараз ця цифра зросла до 15. Також відомо про трьох загиблих. Продовжується рятувальна операція розбирання завалів.

Також Ігор Терехов повідомив, що цю ж багатоповерхівку, по якій сталася атака в Київському районі Харкова, окупанти вже обстрілювали на початку повномасштабної війни.

Читайте також