Масований обстріл Запоріжжя: кількість поранених сягнула шести, серед них є діти (відео)

Зображення обстріляного Запоріжжя з місця події
Зображення обстріляного Запоріжжя з місця події

У вечір 23 вересня ворог здійснив серію авіаударів по Запоріжжю. У результаті один чоловік загинув, а ще шестеро людей, включаючи 13-річну дівчинку та 15-річного хлопця, отримали поранення. Про це повідомив керівник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) показала відео рятувальної операції в Запоріжжі.

За інформацією надзвичайників, 23 вересня російська армія здійснила авіаудари по обласному центру впродовж двох годин після 21:00. Були пошкоджені приватні будинки, один з яких був повністю зруйнований.

Рятувальники займалися приборканням пожежі в господарських спорудах, гаражах та на відкритій території. У результаті рятувальної операції вдалось вивести песика зі зруйнованого будинку і передати його сусідам.

На місце події було залучено 67 рятувальників та 13 одиниць техніки. Працюють поліцейські, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та інші профільні служби міста.

Раніше повідомлялося про одного загиблого та п'ятьох поранених внаслідок авіаударів по Запоріжжю.

Варто нагадати, що пізно ввечері 22 вересня російські війська атакували Запоріжжя повітряними ударами. Рятувальники, які прибули на місце події, евакуювали мешканців з пошкоджених будинків і загасили пожежу, що виникла в автомобілі та на балконі однієї з квартир. Кількість постраждалих сягнула 22 особи.

Після цього Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації, закликав мешканців Запоріжжя бути більш обережними під час повітряних тривог. Він рекомендував перебувати в укриттях або дотримуватися правила "двох стін", а також уважно слідкувати за офіційними джерелами інформації.

Читайте також