Мати забула сина на заправці: соцмережі обговорюють випадок на Львівщині

Мати забула сина на заправці
Мати забула сина на заправці

У Львівській області мама багатодітна мама залишила свого семирічного сина на заправці у вбиральні під час зупинки туристичного автобуса. Інформацію про це надала патрульна поліція Львівської області.

Жінка разом зі своїми трьома дітьми поверталася з Італії на туристичному автобусі і була дуже втомлена.

Автобус зробив зупинку на одній з автозаправних станцій поблизу Львова, щоб пасажири мали змогу відвідати вбиральню. Коли автобус від'їхав далі, ніхто не помітив, що син Матвій залишився у вбиральні на заправці.

Адміністрація автозаправної станції викликала на допомогу патрульних, які швидко прибули на місце. Вони знайшли батька, який виїхав за сином з Львівської області, і також матір.

«В очікуванні тата Матвій ділився своїми історіями з подорожі та розповідав патрульним про свої захоплення», - заявили поліцейські.

Після оприлюднення інформації про забутий Матвія в соціальних мережах розпочалась дискусія. Одні користувачі підтримували матір і заявляли, що її можна зрозуміти, інші ж звинувачували її у безвідповідальності та критикували.

Деякі висловили здивування щодо реакції батька на загубленого сина.

Варто відзначити, що Острозький районний суд призначив покарання 28-річній мешканці Рівненської області, яка у стані алкогольного сп'яніння народила дитину вдома і залишила її без догляду в холодній кімнаті.

Читайте також