McDonald’s відреагував на появу Трампа за стійкою ресторану в Пенсильванії

Трамп за стійкою ресторану Макдональдс
Трамп за стійкою ресторану Макдональдс

Експрезидент США Дональд Трамп вирішив подати приклад молодим політикам і також попрацювати в McDonald’s під час своєї передвиборчої кампанії. Проте мережа закладів швидкого харчування відмовилась підтримувати будь-якого з кандидатів на посаду президента США. Про це повідомляє Bloomberg.

Згідно з повідомленням, Трамп зробив це у відповідь на розповідь колишньої кандидатки від республіканців Камали Гарріс про те, що вона також працювала в McDonald’s під час навчання в університеті.

Тому McDonald’s заявив, що він не підтримує жодного кандидата на посаду президента США.

«McDonald's не підтримує жодного кандидата на посаду... Ми не підтримуємо жодну політичну партію - ми незалежні», - повідомили з мережі.

Однак McDonald’s підтвердив, що отримав запит про «бажання Трампа відвідати ресторан в Пенсільванії».

«Ми підійшли до цього запиту через призму наших основних цінностей: ми відкриті для всіх», - заявила компанія.

Також McDonald’s додав, що франчайзи, які контролюють понад 95% ресторанів у США, самі запросили Гарріс і її кандидата на посаду віцепрезидента Тіма Волца відвідати мережу.

Нагадаємо, що під час недільної прогулянки Трамп зайшов до одного з ресторанів McDonald’s в Пенсільванії, де він змінив піджак на фартух, щоб попрацювати на кухні. Потім він роздавав їжу посетителям через прохідне вікно ресторану, підкреслюючи, що приготував її сам і все залежить від нього.

Раніше Трамп заявив, що хоче спробувати попрацювати в ресторані швидкого харчування McDonald's. Він планує працювати в ресторані протягом півгодини і включити цю зміну до свого графіку на деякий час.

Також було оголошено, що цього тижня віцепрезидентка США Камала Гарріс першого разу приєднується до колишнього президента США Барака Обами та його дружини Мішель Обами під час передвиборчих заходів.

Нагадаємо, що вибори президента США відбудуться 5 листопада, коли виборці підуть на виборчі дільниці.

Читайте також