Міністр Кулеба пішов у прийми до нової коханої

Міністр Кулеба з новою коханою
Міністр Кулеба з новою коханою

Ексміністр Дмитро Кулеба розповів, що він проживає у квартирі своєї дівчини Світлани Павелецької, але мріє відремонтувати та жити в селі на Полтавщині.

«У моїй квартирі живе мій син, якому 18 років. Сплачую комуналку. Я пішов «у прийми» до прекрасної жінки. Були плітки, що я купив коханій квартиру, але це не так», – пояснив Кулеба.

Кулеба зазначив, що хоче повернутися до села на Полтавщині, де народився його батько. Він наголосив, що село має велике значення для формування країни та планує створити овечу ферму, щоб оживити село і надихнути інших людей зробити це саме у своїх селах.

«Україна сформувалася в селі. Я хочу показати приклад того, що село можна оживити. Ми придумали створити невеличку овечу ферму, вона має щось генерувати, дати роботу людям. Це не може бути бізнесом, на якому зробиш статки, це все не заради грошей, а щоб показати приклад іншим людям, які, можливо, надихнуться і будуть робити це в інших селах. Ми маємо зламати тренд вимирання села», – сказав Кулеба.

Кулеба жаліє, що українці недооцінюють свою країну та її красу. Він хоче змінити це та надихати українців пишатися собою.

«Всі захоплюються іншими країнами, а власні культурні спадщину та традиції ніхто не цінує. Я хочу, щоб українці помічали красу та естетику своєї країни та пишалися собою», – заявив Кулеба.

Світлана Павелецька, дівчина Кулеби, підтримала його у своєму Instagram і висловила свою гордість та кохання до нього.

«Я пишаюся тобою і кохаю безмежно. Дякую за кожну мить і для мене, і для нас», – написала Павелецька.

Крім цього, Павелецька показала зустріч з Кулебою, де вони на автовокзалі в Пирятині. Кулеба тримав в руках пирятинський пряник та біляш, і розповів про їх особливе значення для нього.

Читайте також