Міша Кацурін розчулив фанів рідкісним фото з донькою

Ресторатор та музикант Міша Кацурін показав світлину зі старшої донькою Олександрою. Фото опублікував з нагоди дня народження дівчинки. Вчора їй виповнилося 7.

Фото зробили влітку. На ній Кацурін робить селфі, а дівчинка міцно обіймає батька і усміхається.

Під кадром ресторатор залишив повідомлення, у якому згадав, як його бабуся, коли він був малий, бажала "всім здоров'я" та "щоб не було війни".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Пам'ятаю з дитинства, як бабуся Галя на урочистих подіях постійно бажала всім здоров'я і щоб не було війни. Побажання ці здавалися недоречними і дратували своєю принциповою однотипністю (особливо, коли адресувалися дітям). Тоді я думав, мовляв, бабуся трохи занудна і неуважна ну яке здоров'я, я ж майже безсмертний, яка війна скейтборд-графіті-mtv. Зараз стало очевидно, що їй просто були знайомі справжні біль та горе і ба знала, де дійсно важливе, а де не дуже. Власне, моя черга я бажаю своїм та вашим дітям здоров'я, перемоги і щоб більше ніколи не було війни", написав Кацурін.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Misha Katsurin (@misha_katsurin)

Український ресторатор Міша Кацурін, який зараз перебуває у відносинах зі співачкою Надею Дорофєєвою, рішуче звернувся до хейтерів після гучного розриву з першою дружиною Дашею. Кацуріна жорстко критикували за те, що він нібито кинув жінку з двома маленькими дітьми, хоча "повинен був зберегти шлюб заради сина і дочки".

Кацурін відповів, що й справді вважає, що треба докладати зусиль, щоб розлучення не відбулося. Але в його випадку нічого не спрацювало. Тож бути нещасливими батьками й виховувати дітей неправильно, на його думку.