На які три знаки чекають особливі зміни в особистому житті – любовний гороскоп на лютий

Лютий місяць освідчень і несподіваних зізнань. Довідаєтеся про почуття людини, яка раніше була небайдужою вам. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Роздиратиметеся між роботою і родиною, - каже астрологиня. Намагання пожертвувати останнім дорого коштуватиме. Близькі люди можуть виявляти надмірну чутливість та сентиментальність. Не торкайтеся болючих тем. Забороніть родичам шукати вам пару. Досить побиватися за втраченим коханням. Поруч знаходяться більш вірні та надійні люди. Зважтеся на перший крок. Запросіть їх на побачення. Не призначайте зустріч одруженим. Любовні авантюри погано закінчаться. Зміни в особистому житті чекають на Овнів, Скорпіонів і Стрільців. Лютий принесе цим знакам масу позитивних емоцій. Закохуйтеся, одружуйтеся і не бійтеся починати усе заново".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це час розлучень, про які подружжя довго шкодуватимуть. Не варто вирішувати такі питання, коли сердитеся одне на одного. Не поспішайте шукати коханим заміну. Маєте шанс зустріти людину, яка ненадовго, але зробить вас щасливим.

Телець (21 квітня 20 травня)

Годі згадувати коханим старі образи. Миріться самотужки і не розповідайте про сварку батькам. Можливі проблеми в інтимній сфері. Не поспішайте до аптеки. Менше нервуйтеся і пристрасть повернеться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Пропонувати руку і серце коханим краще до 14 лютого. Це період вдалих шлюбів. Уваги потребують діти. Якщо ваші син чи донька у випускному класі, шукайте надійного репетитора, щоб отримати високі бали на тестуванні і позбавити себе зайвих хвилювань.

Рак (22 червня 22 липня)

Марно намагатися завоювати чуже серце. Кохані будуть непідступними. Романтичну вечерю не оцінять, від запрошення на наступне побачення відмовляться.

Лев (23 липня 23 серпня)

Погодьтеся на пропозицію друзів познайомити вас з кимосьНе варто давати обіцянок і пропонувати руку і серце. Ваші почуття будуть мінливими. Жінкам буде важко завагітніти. Відпустіть ситуацію до весни.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Уваги представників протилежної статі не бракуватиме. Забудьте про невдачі. Сподівайтеся на краще. Зустрічі носитимуть романтичного характеру. Не тримайтеся за минуле. Дозвольте новим обранцям прийти у ваше життя.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Відмовтеся від пригод на стороні. Повернути коханих після зради навряд чи вдасться. Не налягайте на піцу і чипси. Бережіть фігуру. Залишайтеся гарними і звабливими.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Шукати щастя на заробітках марно. Розлука з коханими зруйнує шлюб. Якщо хочете зберегти стосунки, сходіть разом до психолога. Кількох сеансів буде достатньо, щоб зрозуміти, як сильно любите одне одного. У лютому ваші почуття до коханих заграють новими барвами.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Навколо багато гарних радників. Найбільш слушні рекомендації дадуть батьки. Їхній досвід допоможе вам зберегти та покращити стосунки з коханими. Вдалий час для усиновлення та народження дітей.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Найбільше втратить той, хто віритиме у забобони і шукатиме дороговказів у власних снах. Мало у кого вони будуть віщими. Придивляйтеся до людей, яких хочете запросити на побачення.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Будьте готові до відвертої розмови з коханими. Не вирішуйте щось одноосібно, бо зруйнуєте стосунки. Зближуватися з новими знайомими небезпечно. Вони виявляться не тими, за кого себе видають.

Риби (21 лютого 20 березня)

Не час впадати у депресію і жалітися батькам та друзям на життя. Зменьшіть кількість контактів. Заглибтеся у себе, не відмовляйтеся від відпочинку. Послухайте гарну музику, з'їжте щось смачненьке.

Астрологиня зробила гороскоп на лютий і розповіла, які чотири знаки ніколи не матимуть проблем з грошима.