На Донеччині ЗСУ ліквідували капітана російської хокейної команди

На фото - ліквідація капітана російської хокейної команди
На фото - ліквідація капітана російської хокейної команди

Українські бійці ліквідували російських окупантів на Донеччині

Капітан хокейної команди "СФЗ" з Сєрова Свердловської області, Валентин Жданов, був ліквідований бійцями ЗСУ на Донеччині. За даними ЗМІ, боївка з російським окупантом відбулася під час битви за Яснобродівку 12 липня. Прощання з загарбником відбулося 25 жовтня.

Ще один російський окупант, колишній футболіст із Росії Тимур Осмоловський, також був ліквідований бійцями ЗСУ. За інформацією Валаамської ферми, де він працював у минулому, Осмоловський був знищений 25 вересня після атаки дрону.

Також повідомляється про ліквідацію головного тренера збірної Кемеровської області з карате Олексія Ходикіна бійцями ЗСУ. У знищеного окупанта залишилися дружина та двоє дочок.

У ході війни в Україні за останні дні також були ліквідовані командир десантно-штурмового полку ПДВ РФ підполковник Олександр Курін та капітан Олександр Лапшин.

Нагадаємо, що українські силовики також ліквідували російського депутата Госдуми, ексдепутата від Чувашії Володимира Дмитрієва, який воював у складі приватної військової компанії "Вагнер".

Читайте також