На Херсонщину прибув російський підрозділ із темношкірих найманців

Найманці з'явилися в Олешках на Херсонщині

За повідомленням партизанського руху "Атеш", до окупованого міста Олешки прибув загін російських найманців. Вони розташувалися у місцевому Будинку культури.

Партизани повідомили, що це елітний підрозділ з дорогим спорядженням і новою технікою. Серед їх озброєння видно важку бронетехніку та вантажівки з ієрогліфами. Росія привласнює найманців з різних країн світу: Африки, Середньої/Далекої Азії та Південної Америки. Здається, є проблеми з мотивацією росіян воювати за "руський мир" в Україні.

Представники руху "Атеш" відзначили, що ці звинувачення з боку Москви проти українського Міжнародного легіону мають особливо цинічний характер.

Раніше ЗСУ взяли в полон найманця з іншої країни.

Нагадаємо, що Росія завербувала близько 15 тисяч жителів Непалу в свою армію, пропонуючи їм за це 2000 доларів.

Полонений сомалієць також назвав країни, звідки походять найманці, які воюють на боці Росії. За його словами, в одному з загонів РФ було близько 20 іноземних найманців.

"Таких як я було десь двадцять солдатів, включно зі мною. Вони з Непалу, Єгипту, Індії, Таджикистану. Були й інші обличчя. Я не знаю, звідки вони, але я точно знаю, що не з Росії. Непальці говорять на урду або хінді, яких я не розумію. Єгиптяни говорять арабською, якої я теж не розумію. Деякі індуси говорять англійською, але дуже погано", – розповів Аділь.