На Львівщині автобус зіштовхнувся з вантажівкою: загинув військовий (відео)

Аварія на Львівщині: зіткнення автобуса і вантажівки
Аварія на Львівщині: зіткнення автобуса і вантажівки

У Львівській області на трасі Львів-Стрий сталася аварія. Автобус зіткнувся з вантажівкою. За попередньою інформацією, загинув військовослужбовець, ще десятеро людей постраждали. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що один із перших членів оновленої команди міністерства стратегічних галузей та промисловості Ярослав Олійник (Локі) загинув у ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода на трасі Львів-Стрий

9 вересня о 05:00 на трасі Львів - Стрий у населеному пункті Дроговиж сталася аварія за участі автобуса і вантажівки. За попередньою інформацією, в автобусі загинув один військовий, ще десятеро постраждали, пишуть місцеві пабліки.

До відома, головний тренер молодіжної команди німецького футбольного клубу Айнтрахт Хельге Раше загинув 5 вересня в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося, народний депутат від Слуги народу Ігор Копитін пізно ввечері 28 серпня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса. У результаті аварії нардеп отримав серйозні травми. Як зазначається, ДТП сталося о 23.31 в місті Біла Церква на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса в напрямку Києва. За даними джерел, авто Toyota Land Cruiser Prado з номерним знаком КА3573МС, здійснило наїзд на бетонну перешкоду.

Читайте також