На Прикарпатті через атаку дронів РФ пошкоджено об'єкт промисловості

Об'єкт промисловості пошкоджено атакою дронів РФ
Об'єкт промисловості пошкоджено атакою дронів РФ

Під час атаки дронів Російської Федерації у ніч на 13 вересня було пошкоджено об'єкт промисловості в Івано-Франківській області, що призвело до пожежі. Про це повідомили Міненерго та голова Івано-Франківської області Світлана Онищук.

У Івано-Франківській області внаслідок атаки безпілотних літальних апаратів пошкоджено об'єкт промислової інфраструктури

За даними енергетиків, під час ліквідації пожежі було припинено подачу електроенергії, але вже відновлено живлення.

Незважаючи на пошкодження, підприємство продовжує свою роботу, але ніхто не постраждав.

Цієї ночі ворог знову атакував нашу область, працювала протиповітряна оборона. Наразі рятувальні служби прибирають наслідки повітряної атаки. Щасливо, ніхто не постраждав або не загинув

Сьогодні вранці, 13 вересня, Російська Федерація вдарила керованою авіабомбою по місту Охтирка на Сумській області. Поки що немає повідомлень про постраждалих. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок, господарські споруди, автомобілі та будівлі підприємства.

Також у цю ніч російські окупанти атакували Одесу та Одеський район безпілотниками. Є пошкодження і один постраждалий. Унаслідок падіння уламків пошкоджено гаражі, скляні вікна у приватних будинках, автомобілі та будівлі. У 74-річного чоловіка є різана рана руки, йому надали медичну допомогу на місці.

Раніше відомо було, що російські окупанти обстріляли шляхопровід "Східний". Поки що дозволений рух лише в одному напрямку.

Читайте також