На Сумщині РФ вдарила по обʼєкту залізничної інфраструктури, є постраждалий

Потерпілий в результаті атаки на залізничну інфраструктуру в РФ
Потерпілий в результаті атаки на залізничну інфраструктуру в РФ

Укрзалізниця повідомляє, що Російська Федерація влучила в обʼєкт залізничної інфраструктури у Сумській області. В результаті атаки було пошкоджено контактну мережу та будівлі, а також поранено помічника машиніста, який був госпіталізований, але без загрози для життя.

Внаслідок цього деякі вокзали були знеструмлені через відключення у міських мережах. Однак вже виведені резервні генератори, і тепер вони використовуються як пункти незламності для містян, де можна підзарядити гаджети та пережити в укриттях до відновлення електропостачання.

У повідомленні зазначено, що приміські електропоїзди в деяких регіонах їдуть з затримками, а ситуація з рухом City Express в Києві та Дніпрі не змінилася - він надалі рухається за графіком.

Останніми днями у різних регіонах України сталися знеструмлення через атаку Росії. Щоб забезпечити перевезення пасажирів, були задіяні резервні тепловози.

Зазначимо, що російські загарбники знову атакували Україну ракетами і безпілотниками, цього разу націлені були на енергетику.

Так, російські війська атакували цивільну інфраструктуру Полтавської області, а можна розповідати про п'ятьох травмованих.

Також було пошкоджено об'єкт інфраструктури у Луцьку, і наразі маємо інформацію про одного загиблого.

Уранці російські агресори масовано атакували Дніпропетровську область. За попередньою інформацією, внаслідок атаки загинув 69-річний чоловік.

Крім того, унаслідок атаки Російської Федерації по Одещині є четверо поранених.

Також на Житомирщині під час масованої ракетної атаки постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури. За попередніми даними, загинула жінка.

Укренерго видало розпорядження ДТЕК про екстрені відключення світла.

Читайте також