На військовому заводі у Росії стався вибух, є загиблі

Вибух на військовому заводі в Росії
Вибух на військовому заводі в Росії

Вибух на військовому заводі в Росії

У місті Стерлітамак (Республіка Башкортостан, Росія) 5 серпня стався вибух на військовому заводі "Авангард", який належить російській корпорації "Ростех". Про це повідомляють російські ЗМІ.

З попередніх даних відомо, що інцидент трапився під час демонтажу трубопроводу в одному з цехів. В результаті вибуху загинули троє робітників ремонтної бригади. Слідчий комітет РФ розглядає версію про порушення техніки безпеки під час робіт, що призвело до загоряння газоповітряної суміші.

Завод "Авангард" спеціалізується на виробництві зброї та компонентів для ракетних систем залпового вогню. Підприємство перебуває під санкціями ЄС, Швейцарії та України. Цей випадок є черговим у серії інцидентів на оборонних та промислових об'єктах Росії за останні місяці.

Пожежа на промисловій території в Росії

Нагадаємо, у Ростовській області РФ сталася пожежа на промисловій території в місті Азов. Загорівся склад автопокришок. Про це повідомляють російські телеграм-канали.

За даними МНС Росії, спочатку сталося загоряння сміття та покришок на відкритій території, після чого вогонь поширився на складське приміщення.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Маріуполі сталася масштабна пожежа в районі нової військової бази російських окупантів.

Читайте також