Наслідки ворожих ударів по Сумах та Харкову

Наслідки ударів по Сумах та Харкову
Наслідки ударів по Сумах та Харкову

Ворог атакував Суми та Харків

Увечері, 19 жовтня, ворожі сили нанесли удари по різних містах і регіонах України. У Сумах після обстрілу було припинено подачу електроенергії і водопостачання. Крім того, російські окупанти здійснили авіаційні бомбові удари по Харкову о 00:00 20 жовтня.

Через вибухи, місто Суми частково залишилося без світла і води. Про це повідомило «Суспільне».

«У деяких районах Сум немає світла та води», - йдеться у повідомленні.

Харків сьогодні був атакований керованою авіаційною бомбою. За словами мера міста, в Харкові було почуте підривну характеристику, і «профільні служби також виїхали на обстеження місця прильоту КАБа».

О 23:47 поліція Харківської області зареєструвала переміщення керованих авіаційних бомб (КАБ) до Харкова. Правоохоронні органи закликали дотримуватися правил щодо інформаційної безпеки.

ЗМІ та Telegram-канали Харкова також повідомляли про вибух, який було почути майже о 00:00.

О 01:00 20 жовтня у Києві та деяких областях була оголошена тривога через загрозу безпілотників та ракетної атаки.

Раніше, у ніч з 18 на 19 жовтня, Росія атакувала Київ безпілотниками. В результаті постраждав Дарницький район міста, повідомила Київська міська військова адміністрація.

Раніше також російські війська атакували центр Харкова керованою авіаційною бомбою, яка влучила в проїжджу частину. Внаслідок вибуху згоріли автомобіль і пошкодилися кіоски, вікна лікарні та готелю, що уже раніше зазнав ворожих обстрілів.

Читайте також