Настоятель монастиря УПЦ МП закликав молитися за нього, бо потрапив до ЗСУ

Настоятель монастиря УПЦ МП
Настоятель монастиря УПЦ МП

Настоятеля монастиря В'ячеслава Диденка мобілізували до ЗСУ

В'ячеслав Диденко, настоятель монастиря УПЦ МП у Тячеві, був мобілізований до Збройних сил України. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Священник зазначив, що йому потрібна молитва та прохання підтримати монастир.

Дорогі брати та сестри, вчора після прибування в Ужгородському ТЦК був направлений в навчальний центр в Рівному. Прошу всіх молитися за мене та підтримувати наш монастир

Раніше президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт щодо заборони діяльності в Україні релігійних організацій, що мають керівний центр у державі, яка здійснює збройну агресію проти України.

Також раніше повідомлялося про провокацію священника Московського Патріархату Євгена Воробйова в Ладижині, який намагався зруйнувати паркан та нацьковував на людей собаку. Про це розповів голова громади ПЦУ Свято-Казанського храму Михайло Бондаренко. Воробйов спробував створити картинку для пропагандистських ЗМІ про утиски на релігійному ґрунті в Україні.

Також в мережі з'явилося відео, як один із священників Російської православної церкви в Україні стріляє з ручного протитанкового гранатомета разом з російськими окупантами. Відео було розміщено Сергієм Шумило, директором Міжнародного інституту афонської спадщини.

Читайте також