Навіщо окупанти будують конструкції біля Керченського мосту: коментар ЗСУ

Конструкції біля Керченського мосту: коментар ЗСУ
Конструкції біля Керченського мосту: коментар ЗСУ

Окупанти будують нові конструкції біля Керченського мосту

Окупанти будують нові конструкції поблизу Керченського мосту, що з'єднує окупований Крим з Росією, з метою часткового продублювання Кримського мосту. Про це повідомив речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

«Можливо, вони намагаються частково продублювати так званий Кримський міст, поки це припущення, адже ця конструкція не така фундаментальна», – сказав він

Плетенчук додав, що збільшується кількість питань стосовно цільового призначення цих конструкцій враховуючи наближення сезону штормів та погодних умов в Керченській протоці, які починаються з середини осені.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму оголошено тривогу. Рух автотранспорту на Керченському мосту призупинено, а морський пасажирський транспорт у Севастополі призупинено через імовірну ракетну небезпеку.

Раніше Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що триває підготовка до знищення Кримського мосту, і його можуть зруйнувати вже цього року.

Автобуси з Москви до тимчасово окупованого Криму тепер їдуть обхідним шляхом через окуповані Донецьку та Запорізьку області, замість Керченського мосту, який з'єднує півострів з РФ.

Знищення Кримського мосту не матиме такого впливу, як початок повномасштабного вторгнення.

Читайте також