Нічна атака дронів та ракет: звідки летіли ворожі цілі та скільки вдалося збити

У ніч проти 4 червня російські окупанти атакували Україну шістьма крилатими ракетами та п'ятьма безпілотниками Shahed-136/13. Ціллями були військові об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури.

Збити вдалося чотири крилаті ракети та три ударні дрони, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"З 01.00 по 04.00 год 4 червня 2023 року противник застосував п'ять іранських ударних БпЛА Shahed-136/131 з Брянської області. А також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 випущені із шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію", сказано в повідомленні.

У ніч на 4 червня Росія знову атакувала Україну ракетами та іранськими дронами. Жодна ціль до Києва не долетіла, повідомили у КМВА. Все, що прямувало в бік міста, протиповітряна оборона знищила ще на дальніх підступах. Звуки вибухів вночі чули на Київщині, Кіровоградщині та деяких інших регіонах. За попередньою інформацією, працювала ППО. У суботу, 3 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по передмістю Дніпра. Влучили між двома двоповерховими житловими будинками. Загинула 2-річна дівчинка. Загалом постраждали 22 людини, в тому числі п′ятеро дітей.