Нічна атака на Запоріжжя: понад 15 постраждалих, серед них є дитина

Нічна атака на Запоріжжя: постраждалі включають дитину
Нічна атака на Запоріжжя: постраждалі включають дитину

Атака росіян по Запоріжжю: 16 постраждалих, серед них - одна дитина

Нічна атака російських військ по середмістю Запоріжжя призвела до постраждання 16 осіб, у тому числі однієї дитини. Про це повідомив глава Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Згідно з інформацією, четверо постраждалих були госпіталізовані. У лікарні перебувають чотири жінки в середньо важкому стані. Решта постраждалих отримують лікування вдома.

Також у результаті атаки пошкоджених 13 будинків, навчальних закладів, особисте майно, автомобілі, гаражі та приватні будинки.

Глава військової адміністрації нагадав, що атака була здійснена вночі. Російські війська завдали щонайменше сім авіаційних ударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Наразі рятувальники, комунальні служби та волонтери працюють на місцях постраждань. Розгорнуті пункти незламності.

Нагадаємо, що у вечір 22 вересня Запоріжжя було атаковано повітрям російськими військами. Рятувальники, які прибули на місце події, евакуювали мешканців пошкоджених будинків та загасили пожежу, що виникла в автомобілі та на балконі однієї з квартир.

Раніше було повідомлено про 13 постраждалих внаслідок атаки російських військ по Запоріжжю. Серед них були семеро жінок, п'ятеро чоловіків та 15-річний хлопець.

Читайте також

ЗСУ просунулися під Сватовим: карти ISW
сьогодні, 06:15 407 переглянули
Карти ЗСУ біля Сватового: картографічні дані ISW