Нічний обстріл Дніпра: уже 19 постраждалих, серед загиблих – дитина

Нічний обстріл Дніпра: 19 постраждалих, з них дитина
Нічний обстріл Дніпра: 19 постраждалих, з них дитина

Увечері 25 жовтня російські військові здійснили ракетний удар по житловому кварталу в Дніпрі. За попередньою інформацією, загинуло троє людей, серед них дитина. Ще 19 осіб, включаючи четверо дітей, отримали поранення. Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак.

«У Дніпрі троє людей загинули, серед них – дитина. 19 постраждалих, з них четверо – діти. Восьмеро – госпіталізовані», – заявив глава регіону.

У результаті ракетної атаки, яка сталася під час ночі, були розрушені кілька місцевостей. Зруйновані житловий будинок та гараж. Пошкоджені 13 багатоповерхових будинків і два приватних будинку, а також 30 автомобілів. Лікарня також зазнала пошкоджень.

«Після вибухів, всі рятувальні служби – ДСНС, швидка допомога, поліція, прийшли на допомогу людям. Роботу проводять активісти та благодійники. Людям надають гарячу їжу та напої. Психологи займаються підтримкою постраждалих. Комунальні служби вже вивезли 80 тонн будівельного сміття», – додав Лисак.

Крім Дніпра, ворожа армія також здійснила атаки на Нікопольщину - в райцентрі і Марганецькій громаді. Ворог використовував дрони-камікадзе і артилерійські удари. Інфраструктура отримала серйозні пошкодження. Ціль терористів - невинні мирні мешканці.

Раніше повідомлялося про трьох загиблих і 14 постраждалих внаслідок нічної атаки на Дніпро 25 жовтня.

Нагадаємо, що в результаті ворожої атаки на Київщині була вбита жінка, дитина зазнала поранень, а рятувальники ліквідували дві пожежі. Також в Києві через атаку безпілотника загинула дівчинка.

Читайте також