Окупанти облаштували штаб ФСБ в кримському санаторії (фото)

Фото: штаб ФСБ в кримському санаторії
Фото: штаб ФСБ в кримському санаторії

Загарбники з Росії створили центр управління ФСБ у санаторії "Чорномор'я" в Ялті, що знаходиться на тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив партизанський рух "Атеш" в своєму телеграм-каналі.

Стало відомо, що росіяни облаштували пункт управління ФСБ у санаторії "Чорномор'я" в Ялті. На території було зафіксовано до 50 осіб та близько 15 машин співробітників ФСБ

За даними "Атеш", до цього місця прибула комісія з Москви, яка шукає партизанські рухи на півострові.

Варто нагадати, що за словами очільника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, триває робота над підготовкою до знищення Кримського мосту. Українським захисникам може вдалося зруйнувати його вже в цьому році.

2 серпня вночі на тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Оголошувалася повітряна тривога. Вибухи були чутні в Саках, Євпаторії, Балаклаві, Севастополі та Сімферополі.

Також було повідомлено, що хакерам вдалося отримати доступ до даних щодо епідемії холери в Криму, яка почалася у червні 2024 році. Медики скаржаться на відсутність необхідних засобів захисту та недостатню підготовку до боротьби з інфекцією.

Читайте також