Окупанти обстріляли Харківщину: серед постраждалих – дитина

Дитина з пораненнями внаслідок обстрілу
Дитина з пораненнями внаслідок обстрілу

25 серпня внаслідок обстрілу Слобідського району Харкова загорівся приватний будинок. Екстрені служби намагаються ліквідувати пожежу і запобігти поширенню вогню, повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Міський голова зазначив, що приватний будинок загорівся через ворожий обстріл Слобідського району міста. Наразі на місці працюють екстрені служби.

«Внаслідок прильоту по Слобідському району міста горить приватний будинок. Екстрені служби працюють на місці удару», - зазначив міський голова.

Голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов повідомив, що в результаті обстрілу міста звернулися до медичних установ двоє постраждалих - чоловік 23 роки і жінка 55 років.

«У Харкові за медичною допомогою звернулися двоє постраждалих: цивільний чоловік 23 років та жінка 55 років», - повідомив голова ОВА.

Також Синєгубов додав, що внаслідок удару по приватному сектору у Чугуєві постраждалий дитина 4 роки, яка на щастя має лише гостру реакцію на стрес і не потребує госпіталізації. Двом жінкам також надали допомогу на місці.

Олег Синєгубов о 5:08 повідомив, що кількість постраждалих у Харкові зросла до трьох.

Місцева влада закликає мешканців району перебувати в укриттях і не звертати уваги на сигнали повітряної тривоги.

Раніше повідомлялося про вибухи в Одесі під час повітряної тривоги 3 серпня.

Також варто зазначити, що під час удару по Харкову 24 липня російська балістична ракета потрапила в офіс фонду FSD - швейцарської благодійної організації, яка займається гуманітарним розмінуванням.

Ракети і безпілотники, які використовує Російська Федерація для щоденних атак на мирні міста і селища України, містять іноземні компоненти, вироблені у майже 20 країнах світу.

Читайте також