Окупанти обстріляли Херсон під час хвилини мовчання: є загиблі та поранені

Окупанти обстріляли Херсон під час хвилини мовчання
Окупанти обстріляли Херсон під час хвилини мовчання

Окупанти атакували центр Херсона, в результаті чого загинуло шестеро цивільних осіб, а ще щонайменше 12 людей отримали травми. Про це повідомили начальник Херсонської Оперативно-рятувальної адміністрації Олександр Прокудін та Херсонська обласна прокуратура.

За попередньою інформацією, 1 жовтня 2024 року, близько 9:00, війська Російської Федерації здійснили обстріл середмістя Херсона за допомогою артилерійського вогню. Обстріл відбувся біля місцевого ринку і зупинки громадського транспорту.

Спочатку повідомлялося, що від обстрілу РФ загинуло троє жінок та четверо чоловіків. Один з постраждалих, якого вважали мертвим, був стабілізований медиками, але його стан залишається дуже серйозним. Зараз ми знаємо, що загинуло шестеро цивільних осіб.

Керівник Оперативно-рятувальної адміністрації Роман Мрочко повідомив, що в результаті обстрілу ринку у Центральному районі Херсона госпіталізовано чотирьох поранених. Їх вік становить 68, 65, 33 та 65 років. У всіх постраждалих спостерігаються вибухові травми і поранення від уламків. На момент ворожого нападу вони перебували на вулиці.

Нагадаємо, що о 9:00 ранку 1 жовтня, в День захисників і захисниць, у Києві та інших містах було призупинено рух автомобілів та пішоходів. Люди зупинилися, щоб вшанувати пам'ять загиблих героїв.

До речі, росіяни продовжують активно наступати одночасно по декількох напрямках. Учора вони ввійшли до Вугледару і закріпилися в багатоповерхівках.

Читайте також