Окупанти обстріляли ринок у Костянтинівці: є загиблі (відео)

Обстріл ринку у Костянтинівці
Обстріл ринку у Костянтинівці

Сьогодні, 7 вересня, російські війська обстріляли ринок у Костянтинівці Донецької області. Це не перший раз, коли ринок стає мішенню обстрілів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Зі слів очевидців, цілью обстрілу був ринок, а внаслідок удару є загиблі та поранені. Інформація ще уточнюється.

Згідно з повідомленням очевидців, в результаті атаки є жертви та постраждалі, а ринок знову став об'єктом обстрілів. За інформацією місцевих Telegram-каналів, було чутно від 8 до 10 вибухів.

Пізніше голова Донецької ОВА Вадим Філашкін підтвердив, що російські війська артилерією обстріляли Костянтинівку в Донецькій області, в результаті чого загинули троє людей, троє отримали поранення, а також є матеріальні пошкодження. Філашкін написав: "3 людини загинули і 3 поранені внаслідок обстрілу Костянтинівки. Росіяни обстріляли місто артилерією, вбивши трьох чоловіків у віці від 24 до 69 років. Три людини отримали легкі поранення, їм надано необхідну медичну допомогу".

Нагадаємо, в Київській області тривала повітряна тривога більше вісьми годин через атаку ворожих дронів. Критичні та житлові об'єкти не постраждали, а під час падіння уламків збитих цілей були пошкоджені три приватні будинки.

Читайте також