Окупанти пошкодили енергетичну інфраструктуру на Полтавщині

Пошкоджена енергетична інфраструктура на Полтавщині
Пошкоджена енергетична інфраструктура на Полтавщині

У ніч на 24 вересня Полтавщину було атаковано ворожими безпілотниками, що спричинило пошкодження енергетичної інфраструктури і 20 населених пунктів залишилися без світла. Керівник Полтавської обласної військової адміністрації, Руслан Пронін, повідомив про це у своєму телеграм-каналі.

«У Миргородському районі ми чули звуки вибухів. Діяла протиповітряна оборона. Ламки ворожого безпілотника пошкодили декілька приватних будинків», - сказав глава регіону.

За його даними, ніхто не постраждав.

Також енергетична інфраструктура на Полтавщині була пошкоджена уламками, через що 20 населених пунктів залишилися без світла. Всі необхідні служби займаються ліквідацією наслідків.

Нагадаємо, що о 04:47 на Черкащині теж були чутні звуки вибухів.

Варто зазначити, що пізно ввечері 23 вересня ворожі сили знову атакували Запоріжжя, що призвело до пошкодження критичної інфраструктури та цивільної забудови. Попередні дані свідчать про одну загиблу людину і поранених.

А 22 вересня окупанти вперше вдарили авіабомбами по Запоріжжю. Глава обласної військової адміністрації, Іван Федоров, підкреслив, що місцеві жителі мають підвищити обережність під час повітряних тривог - переховуватися укриттях або, якщо це неможливо, дотримуватися правила двох стін і уважно слідкувати за офіційними джерелами інформації.

Читайте також