Окупанти стягнули додаткові резерви Росгвардії на схід України

Окупанти забрали резерви Росгвардії на схід України
Окупанти забрали резерви Росгвардії на схід України
Окупанти стягнули додаткові сили Росгвардії на тимчасово окупований схід України. Будуть шукати дезертирів. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За повідомленням Центру національного спротиву, через збільшення випадків дезертирства з лінії бойового зіткнення, окупанти збільшили кількість блокпостів на сході України. В результаті, додаткові сили Росгвардії прибули на тимчасово окуповану територію, щоб шукати дезертирів в армії РФ. Це призвело до збільшення кількості патрулів в Донецьку, Горлівці та інших захоплених населених пунктах.

“Причиною дезертирства є запроваджені російськими генералами активні м’ясні штурми через дефіцит техніки на полі бою”, - зауважують у “Спротиві”.

Раніше було повідомлено, що у Вовчанську росіяни використовують найманців із Єгипту. Також, на тимчасово окупованих територіях спостерігається завезення бойовиків з Куби та Непалу.

Раніше співробітник Російської академії наук відповідав за набір громадян Куби для участі у бойових діях проти України. Спочатку їх приваблювали роботою на будівництвах у тилу, але пізніше їм була вручена форма і контракти Міноборони РФ.

Читайте також