Окупанти вдарили по авто поліцейських у Куп'янську: є загиблий

Автомобіль поліції з пошкодженими дверима
Автомобіль поліції з пошкодженими дверима

Російські загарбники атакували поліцейську машину в Куп'янську Харківської області

31 серпня в Куп'янську Харківської області російські загарбники атакували дроном поліцейську машину. У результаті нападу двоє правоохоронців отримали поранення, одна особа загинула. Інформацію про це повідомила поліція Харківської області.

Близько 19:30 у місті Куп'янськ російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліцейських

Усі постраждалі були доставлені до лікарні з осколковими пораненнями. На жаль, поліцейському Олександру Поповичу не вдалося врятуватися.

Близько 20 років свого життя Олександр Попович служив в органах внутрішніх справ, служив українському народові. Під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну виконував свої професійні обов'язки, долучався до гуманітарних місій в одному з найнебезпечніших районів Харківської області

Олександру Поповичу було 44 роки. У нього залишилися дружина, син, донька та мати.

Також варто відзначити, що 31 серпня Росія вражатиме ракетою "Гром-Е1" по Слобідському району Харкова з території Білгородської області. Напад спричинив пошкодження житлових будинків та інфраструктури.

Таким чином, Харків оголосив траур з приводу жертв ворожого удару, який стався 30 серпня. В результаті атаки Росії загинуло 6 осіб, з яких наймолодша – 14-річна дівчинка, яка була вбита біля дитячого майданчика. Крім того, 97 людей отримали поранення, в тому числі 22 дитини. Стан п'яти дітей задовільний, 17-річна дівчина перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, що 30 серпня російські загарбники обстріляли Харків авіабомбами. Одна з ракет потрапила в центральну частину міста, а саме в 12-поверховий житловий будинок.

Читайте також