Окупанти вдарили ракетами по Миколаєву: з'явилися фото наслідків

На фото руйнування після ракетного обстрілу
На фото руйнування після ракетного обстрілу

За даними МВС, російські війська нанесли нічні удари по Миколаєву, в результаті яких загинула одна людина, а ще 16 отримали поранення. Унаслідок атаки були пошкоджені інфраструктурні об'єкти, приватні житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, які вже були загаснені пожежниками.

В окремому районі міста також сталася пожежа в ресторанному комплексі та торгових павільйонах, проте вогонь був локалізований і зараз продовжується його ліквідація.

Нічні атаки російських військ на міста України

Нагадаємо, що у ніч проти 15 жовтня окупанти атакували кілька регіонів України балістичними ракетами. Як повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, унаслідок атаки в Миколаєві загинула одна людина, а ще 11 отримали поранення.

Варто зазначити, що у місті Торецьк на Донеччині не залишилося жодного цілого будинку чи укриття для мирних жителів і військових. Це дозволяє російським окупантам поширювати свою територіальну окупацію.

Крім того, житлові райони Херсона були обстріляні російськими військами, і внаслідок цього снаряд потрапив у житловий будинок, в результаті загинули дві жінки.

Також слід зазначити, що російські війська продовжують переміщуватися в межах Вовчанська (на північний схід від Харкова) і займати позиції ВСУ в Курській області.

Читайте також