Окупанти завдали масованого удару по передмістю Херсона, є поранені

Поранені внаслідок масованого удару окупантів на Херсонське передмістя
Поранені внаслідок масованого удару окупантів на Херсонське передмістя

Російські окупанти атакували передмістя Херсона, в результаті чого три людини отримали поранення. Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко. 

«Пошкоджені будинки, є поранені. Наразі ушпиталено трьох постраждалих 2007, 1991 та 1949 р.н.», – йдеться у повідомленні. 

За інформацією Мрочка, всіх постраждалих попередньо діагностували з вибуховими травмами та контузіями. Медики проводять додаткове обстеження. 

Нагадаємо, у суботу 27 липня противник обстріляв Глухівську громаду Сумщини ракетними системами залпового вогню. Зазнали поранень 10 осіб, серед яких є діти. 

Як повідомлялося, під час удару по Харкову 24 липня російська балістична ракета потрапила в офіс фонду FSD - швейцарської благодійної організації, яка займається гуманітарним розмінуванням. 

Декілька поверхів будівлі обвалилися. За даними журналістів, всього внаслідок ворожого наступу постраждали щонайменше шість автомобілів, на яких працівники їздили на розміновування полів.

До речі, Австрія продовжує надавати медичну допомогу Україні, прийнявши на лікування трьох онкохворих дівчаток з дитячої лікарні «Охматдит» у Києві, яка постраждала від ракетного удару РФ. Про це повідомив федеральний канцлер Австрії Карл Нехаммер.

Читайте також