Олімпіада-2024: сестри Кіченок вийшли до 1/4 фіналу тенісного турніру

Олімпіада-2024: сестри Кіченок в тенісному фіналі
Олімпіада-2024: сестри Кіченок в тенісному фіналі

Українські тенісистки Людмила та Надія Кіченок пройшли до чвертьфіналу парних змагань Олімпійських ігор 2024 року, перемігши американський дует Даніель Коллінз і Дезіре Кравчик.

Сестри почали перший сет невдало, програвши перший гейм і поступившись з рахунком 3:6. У наступній партії Надія і Людмила взяли реванш над американками і завоювали перемогу з рахунком 6:4.

Рішучий сет вирішив судьбу матчу. Партія завершилася з рахунком 10:7 на користь українського дуету.

Сестри Кіченок вже втретє грають на Олімпіаді. У Ріо 2016 року вони програли в першому раунді, а в Токіо 2020 року досягли чвертьфіналу.

Наступними суперницями Людмили і Надії будуть іспанський дует Крістіни Букси і Сарри Соррібес Тормо, які займають місця в топ-30 парного світового рейтингу.

Кіченок стали останніми українськими тенісистками в парному турнірі Олімпіади 2024. Перед другим раундом змагань згодом знялися Марта Костюк і Даяна Ястремська.

Нагадаємо, українська тенісистка Марта Костюк здобула вольову перемогу у третьому раунді одиночних змагань Олімпіади 2024 року з тенісу. Вона обіграла восьму ракетку світу Марію Саккарі.

Читайте також:
  • Наші на Олімпіаді у Парижі. На які медалі може розраховувати Україна
  • Через терни – у Париж. Неймовірні історії українців, які під час війни здобули олімпійські ліцензії

Читайте також