Партизани «АТЕШ» знайшли арсенал Чорноморського флоту росіян

Знайдений арсенал російського Чорноморського флоту
Знайдений арсенал російського Чорноморського флоту

Українські партизани провели розвідку одного зі складів боєприпасів росіян в Севастополі та зробили фотознімки. Про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

Агент руху оглянув 17-й арсенал, який відповідає за зберігання боєприпасів і обслуговування техніки Чорноморського флоту. В ході дослідження виявлено матеріали та боєприпаси, що постачаються флотським підрозділам під час операцій.

На території арсеналу встановлено суворі заходи безпеки, включаючи спостережні вишки, протяжні вартові пости та патрулі.

Діяльність руху "АТЕШ"

Партзанський рух "АТЕШ" у Криму був заснований кримськотатарськими активістами з метою підтримки національного відродження і захисту прав кримських татар. Рух активно протистоїть російській окупації та порушенням прав людини на півострові. Він організовує протести, культурні заходи та надає гуманітарну допомогу. "АТЕШ" також проводить інформаційну кампанію для підвищення обізнаності про ситуацію в Криму серед міжнародної спільноти.

Рух "АТЕШ" активно протистоїть російській окупації війною. Він організовує акції протесту, диверсії на інфраструктурі окупантів і поширює інформацію про порушення прав людини. У 2022-2024 роках рух "АТЕШ" виконав низку успішних акцій, спрямованих на дестабілізацію російських військових підрозділів. Їхні дії отримали широке освітлення в міжнародних ЗМІ, що підкреслило важливість їхньої боротьби за свободу та права кримських татар.

Нагадаємо, рух "АТЕШ" вже два роки успішно діє на тимчасово окупованих територіях України та всередині Росії.

Раніше партизани вивчили військову частину радіохімічного біологічного захисту РФ в Криму, розташовану у Сімферополі. Також виявлено значну кількість техніки окупантів.

Через рух "АТЕШ" російське командування заборонило військовим 132-ої окремої мотострілецької бригади пересуватися між позиціями на військовій техніці.

Читайте також