Показували сідниці в сітці, бікіні й ледь помітних шортах: що публікували українки цього "хтивогопонеділка"

Хтивийпонеділок: тренд соцмережі, що збирається все більше популярності

Щотижня сміливі користувачі Twitter діляться відвертим контентом. У підписі до еротичних кадрів використовують хештег #хтивийпонеділок або #sexymonday.

Більшість українок, які підтримали пікантну традицію, оголювали груди й сідниці. Крім цього фотографувались у сексуальній білизні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Хтивийпонеділок - флешмоб, у якому користувачі Twitter публікують фото в стилі ню під хештегом #хтивийпонеділок або #sexymonday і збирають коментарі. Роблять це з різною метою: щоб прийняти власне тіло, привернути увагу до політичної події чи задля самовираження."

"До появи хтивихпонеділків вже існували позначення для 'оголених' днів тижня. Періодично в англомовному Twitter намагалися влаштувати Національний день нюдсів. Цього дня кожен міг попросити нюдси й отримати їх в особисті повідомлення. Уперше таке провели 2012 року в мережі. Проблема була в тому, що таких днів нюдсів було приблизно 10, і проводили їх у різний час."

Учасники флешмобу не завжди повністю роздягаються. Найчастіше публікують фото в спідньому або в сарафані із приспущеною бретелькою, піднятою спідницею чи футболкою тощо.