Поруч із 35-ма улюбленцями. Стало відомо, де Ален Делон заповів його поховати

Ален Делон з 35-ма улюбленцями
Ален Делон з 35-ма улюбленцями

Французького актора Алена Делона поховають у каплиці, де поховані його 35 собак, згідно з його бажаннями. Відповідну інформацію оприлюднило Bfmtv.

«Ален Делон буде похований в середині тижня в Душі, департамент Луаре, де він прожив майже півстоліття, у суворій конфіденційності відповідно до побажань актора. Поховання відбуватиметься в каплиці, яку він вибрав заздалегідь», – йдеться в повідомленні.

У цій каплиці також покояться 35 його собак. За своє життя у актора було близько 50 собак, і він активно збирати кошти на допомогу тваринам.

Хоча Делон хотів скромних похорон, розглядається можливість провести церемонію з участю колег-акторів, щоб вшанувати зірку кіно.

Родичі актора поки що не розкрили деталі його смерті.

Алена Делона помер у віці 88 років. Це сталося на його власному маєтку у селі Душі, недалеко від Парижа.

Актор почав свою кар'єру у 1957 році і став відомим завдяки таким фільмам, як "На яскравому сонці", "Рокко та його брати", "Леопард", "Нескорений", "Самурай", "Сицилійський клан" та інші. Його популярність охоплювала не лише Європу, а й США та Азію.

Ален Делон був номінантом на премію "Золотий глобус" у категорії "Найкращий дебютант" і отримав премію Сезар за найкращу чоловічу роль у фільмі "Наша історія".

У 2024 році президент Володимир Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги перед Україною". Актор також брав участь в інтерв'ю з Зеленським і цитував українського поета Тараса Шевченка під час телевізійної програми.

У 2022 році Ален Делон долучився до проєкту солідарності з українським народом, започаткованого журналістською командою Cyril Viguier та посольством України у Франції.

Актор виступав у підтримку України, висловлюючи своє засмучення і підтримку українцям, які воюють проти агресора.

Читайте також