Повітряні сили повідомили, чим окупанти атакували Україну вночі

Удар з Дрону вночі на Україну
Удар з Дрону вночі на Україну

У ніч на 30 серпня Російська Федерація атакувала Україну балістичною ракетою та безпілотниками. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Запуску балістичної ракети «Іскандер-М» з Криму і 18 ударних безпілотників типу Shahed-131/136 з районів Приморсько-Ахтарська та Курська. У результаті противітряного бою вдалося знищити 12 ударних БпЛА Shahed-131/136, чотири втрачені локаційно (упали самостійно), - зазначив Олещук.

Повідомляється, що противітряна оборона діяла у Вінницькій, Миколаївській, Дніпропетровській, Херсонській та Сумській областях.

Нагадаємо, у ніч на 30 серпня в тимчасово окупованому Криму сталися вибухи. Росія заявила, що у деяких областях відбулася атака безпілотників.

Як повідомлялося, ворог здійснив авіаційний удар по цивільній інфраструктурі міста Суми, що призвело до пожежі. Зазначається, що є задимлення повітря в окремих мікрорайонах. Жителів просять зачинити вікна та двері й уникати виходу до ліквідації наслідків ворожої атаки. Органи влади повідомляють про потерпілих. Рятувальні служби займаються ліквідацією наслідків.

Російські окупанти також пошкодили промислове підприємство у Марганецькій громаді Дніпропетровської області та збили чотири безпілотника «Шахед» над регіоном.

Читайте також