Повністю зруйноване: ЗСУ показали, як виглядає Часів Яр

Повністю зруйнований Часів Яр на фото
Повністю зруйнований Часів Яр на фото

Місто Часів Яр на Донеччині повністю зруйноване російськими обстрілами

Місто Часів Яр на Донеччині було повністю зруйноване у результаті обстрілів з боку російських військ. Проте загарбники продовжують щоденні атаки з різних видів зброї. Українські військові з 24-ї окремої механізованої бригади показали, як виглядає місто після зруйнувань.

Часів Яр. Зруйноване росіянами місто. Воїни 24-ї окремої механізованої бригади разом із побратимами з інших підрозділів Сил оборони продовжують стримувати вторгнення російських сил на Часів Яр

Російські окупанти використовують артилерію, міномети, авіацію та дрони, але українські бійці активно знищують ворожу піхоту та техніку, не дозволяючи їм прорватися на лінії каналу Сіверський Донець - Донбас.

Представник 24-ї ОМБр зазначив, що ворог не може прорватися до східних районів Часового Яру, зокрема до Жовтневого. Росіяни намагаються перетнути канал і захопити переправи, але українські військові успішно відбивають ці спроби. Битва за Часів Яр триває.

Варто нагадати, що в Часовому Ярі, незважаючи на всю небезпеку, досі знаходяться близько 500 людей. За словами начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, у місті вже більше року немає чистої води.

Також сухопутні війська ЗСУ показали, як медики 24 окремої механізованої бригади рятують життя оборонців Часового Яру.

Читайте також