Пожежа на нафтобазі «Атлас» у РФ триває четвертий день: супутниковий знімок

Пожежа на нафтобазі «Атлас» у РФ
Пожежа на нафтобазі «Атлас» у РФ

Пожежу на нафтобазі Росрезерву "Атлас" у Каменськ-Шахтинському районі Ростовської області поки що не вдалося загасити, свідчить супутниковий знімок, опублікований "Радіо Свобода".

Пожежа триває четвертий день після атаки українського дрону 28 серпня.

Проте, за словами "Радіо Свобода", до "рекорду", поставленого нафтобазою в Пролетарську "Атласу", ще далеко, оскільки він горить після української атаки вже 14 днів.

Комбінат "Атлас" Росрезерву в Кам'янському районі Ростовської області, РФ, вже вдруге піддався атакам дронів: раніше безпілотник атакував його 3 серпня, але тоді пожежу вдалося швидко загасити.

Раніше повідомлялося, що вогонь проклав шлях до третього резервуару з паливом на нафтобазі "Росрезерва" біля хутора Астахов і пожежникам не вистачає спеціального обладнання для загасання.

Нагадаємо, за повідомленням Генштабу, у ніч на 28 серпня Сили оборони завдали удару по нафтобазі "Атлас" в Ростовській області, РФ. Внаслідок ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів об'єкта.

Як повідомлялося, у ніч на 28 серпня у Росії, після гучних вибухів, спалахнула пожежа на нафтобазі в Кам'янському районі Ростовської області. За даними місцевих пабліків горять резервуари комбінату Росрезерва "Атлас", який знаходиться на відстані близько 160 км від лінії фронту.

Читайте також