Президент і перша леді вшанували полеглих бійців у День Незалежності (відео)

Президент і перша леді склонили голови перед полеглими бійцями у День Незалежності
Президент і перша леді склонили голови перед полеглими бійцями у День Незалежності

Президент Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська віддали шану загиблим за Україну біля Стіни пам'яті на Михайлівській площі у Києві. Про це глава держави повідомив у соціальній мережі Facebook.

“Ми завжди пам'ятатимемо своїх героїв і будемо вдячні кожному, хто відстояв нашу державність і незалежність. Вічна та світла пам'ять нашим захисникам, які боролися за вільну Україну!”, - написав Зеленський.

Стіна пам'яті полеглих за Україну знаходиться на Михайлівському Золотоверхому монастирі вулиці Тріохсвятительська у центрі Києва. На цій стіні розміщені металеві конструкції з фотографіями та короткими історіями життя українських добровольців, військовослужбовців і представників силових структур, які загинули, захищаючи Україну від російської агресії.

Нагадаємо, що президент повідомив, що Україна вперше застосувала нову ракету-дрон вітчизняного виробництва “Паляниця” у цей день, 24 серпня.

Зеленський привітав українців з Днем незалежності України у відеозверненні, яке він зробив на Сумщині, неподалік місця, де почалася російська агресія.

Читайте також