Прикордонники зафіксували збільшення пасажиропотоку на кордоні з Польщею

Збільшення пасажиропотоку на кордоні
Збільшення пасажиропотоку на кордоні

Українці все частіше перетинають кордон з Польщею через пункти пропуску через туристичний сезон. За інформацією Західного управління Державної прикордонної служби, лише за минулу добу у Львівській області кордон перетнуло понад 9 тис. автомобілів та понад 60 тисяч осіб. Це на 40% більше, ніж зазвичай.

Найбільш популярними пунктами пропуску є "Краковець", "Шегині" і "Рава-Руська", де виникають черги. Час очікування можна скоротити, обравши менш завантажені пункти пропуску, такі як "Смільниця", "Грушево" і "Угринів".

Також існує можливість прогнозувати перетин кордону. Інформацію про завантаженість пунктів пропуску можна знайти на веб-сайті Державної прикордонної служби у розділі "Завантаженість". Там можна вибрати фільтр "Автобуси" та країну для отримання потрібної інформації.

Таким чином, українцям радять обирати менш завантажені пункти пропуску та не забувати про можливість прогнозованого перетину кордону, щоб скоротити час очікування.

Також варто зазначити, що у прикордонній смузі в Ужгородському районі введено додаткові режимні обмеження для запобігання правопорушень.

Читайте також