Проамериканський путінський режим

Вельми антиамериканський 'Путінський режим'
Вельми антиамериканський 'Путінський режим'

Геополітичні дії та рішення Росії тільки посилили Америку, незважаючи на позиціонування себе як наддержави, що протистоїть США. Російська еліта, згідно з американськими політиками та аналітиками, буде змушена зробити поступки Вашингтону через небезпеку стати васалом Китаю та зменшення впливу Китаю в Європі.

Американці абсолютно байдужі до кількості окупованих росіянами територій на Сході України. Адміністрації Обами, Трампа і Байдена створили умови для геополітичного успіху Кремля, але російська еліта знищила своє лідерство в Європі та політичний контроль над Україною.

Росія не зможе збагатитись на окупованому Донбасі, тому що ці міста стали руїнами. Кремль хвилюється про ресурсне посилення, але не цікавиться українським населенням.

Українські політики мають зробити висновок з негативного досвіду донецького клану та домовитись про правила гри, щоб захистити свій бізнес та нерухомість від російської агресії.

Західні країни, зокрема США, повинні усвідомити наслідки поразки України для Європи та своїх інтересів. Україна може стати союзником Росії, якщо Захід її зрадить.

Читайте також