Пропагандисти завозять у Маруіполь іноземних журналістів-маріонеток

Пропагандисти вівозять у Маріуполь іноземних журналістів-маріонеток
Пропагандисти вівозять у Маріуполь іноземних журналістів-маріонеток

Окупанти й колаборанти організували новий тур для іноземних журналістів по временно окупованих територіях. Це повідомляє Центр національного спротиву.

«Місцеві колаборанти організували тур іноземних журналістів по зруйнованому Маріуполю, який тимчасово окупований. Представники турецьких ЗМІ, які активно поширюють кремлівську пропаганду, відвідали місто, щоб зняти пропагандистські матеріали», – зазначено в повідомленні.

ЦНС зазначили, що такі візити стають систематичними. Це стосується не лише журналістів, а й політичних діячів, які фактично є маріонетками Кремля.

«Ці візити поширюють хибне уявлення про законність окупації України та є спробою перевірити реакцію міжнародної спільноти, щоб заохотити інших союзників Кремля відвідувати окуповані території», – підкреслили у Центрі нацспротиву.

18 жовтня повернулися з російського полону 95 українських захисників, серед яких був і захисник Маріуполя Андрій Богдан.

Маріупольська міська рада повідомляла, що окупанти будують залізничну гілку для скорочення маршруту постачання військової техніки з Ростова-на-Дону до Маріуполя та Волновахи.

Раніше підтвердили попадання по складу з боєкомплектом та ракетами для систем ППО в хуторі Глибоке біля Маріуполя. Ймовірно, це призведе до пошкодження наступної групи з ППО.

Читайте також