Ракетні війська ЗСУ вразили склад боєприпасів противника

Вже 756 днів Росія веде широкомасштабну війну проти України. За минулу добу було зафіксовано 67 бойових зіткнень. Противник завдав два ракетних та 54 авіаційних удари, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню. У результаті атак постраждало цивільне населення та будинки.

Волинський та Поліський напрямки

Ситуація без змін, жодних ознак формування наступальних угруповань ворога.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Вража армія все ще має прикордонну присутність та здійснює диверсійні акції та обстріли з території РФ. Мінометні та артилерійські обстріли постраждали численні населені пункти.

Куп'янський напрямок

Противник намагався атакувати, але не здійснив наступальних дій. Однак, обстріли з мінометів та артилерії були зафіксовані в деяких населених пунктах.

Лиманський напрямок

Українські військові відбили 10 атак противника та завдали супротивнику значних втрат. Також було зафіксовано авіаційні удари та артилерійські обстріли.

Бахмутський напрямок

В наших силах було відбито п'ять атак противника в районах декількох населених пунктів. Також постраждало кілька населених пунктів від артилерійських та мінометних обстрілів.

Авдіївський напрямок

Наші захисники відбили 11 атак противника. Також були зафіксовані авіаційні удари та артилерійські обстріли.

Новопавлівський напрямок

Наші війська стримують ворога у районах декількох населених пунктів, де ворог намагається пробити нашу оборону. Також були зафіксовані авіаційні удари та артилерійські обстріли.

Оріхівський напрямок

Противник намагався атакувати позиції наших військ, але не зміг їх прорвати. Були зафіксовані авіаційні удари та артилерійські обстріли.

Херсонський напрямок

Протягом доби було зафіксовано три атаки наших військ, а також артилерійські та мінометні обстріли в деяких населених пунктах.

Протягом доби українська авіація завдала ударів по зосередженнях ворожої військової техніки та боєприпасів. Ракетні війська також провели удари по складах боєприпасів противника. Збройні сили РФ планують формування нових військових армій та з'єднань.