Речник штурмової бригади «Лють» розповів про ситуацію в Торецьку

Речник бригади вербально описує ситуацію в Торецьку
Речник бригади вербально описує ситуацію в Торецьку

Російська армія проникла до міста Торецьк на Донеччині та дісталася шахти "Центральна". Однак ситуація в місті залишається непостійною, повідомляє речник Об'єднаної штурмової бригади Нацполіції "Лють" Артем Джепко.

"Вони зайшли вулицею Центральною і дісталися шахти "Центральна". Зараз вони є в місті, але ситуація змінюється швидко. Буває так, що ми працюємо на першому поверсі багатоквартирного будинку, а росіяни - на другому, і ми намагаємось їх вигнати. Зараз може бути кілька будинків, які вони можуть захопити, а через годину вони вже там не будуть, тому що ми їх вигнали", - сказав Артем Джепко.

Речник зазначив, що якщо Росія окупує Торецьк, то атаковані будуть також Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ і Слов'янськ: "Російські сили будуть обстрілювати ці міста, ми це розуміємо і робимо все можливе, щоб цього не сталося".

Нагадаємо, росіянам вдалось проникнути у місто Торецьк. Про це повідомила речниця ООС "Луганськ" Анастасія Бобовнікова, додавши, що в складних умовах боїв силам оборони вдається контратакувати та повертати втрачені позиції.

Попередньо було повідомлено, що росіяни постійно намагаються витісняти українських військових з їхніх позицій шляхом штурмування. Проте, професійна армія окупанта майже повністю знищена.

Зазначимо, що Сухопутні війська ЗСУ показали жахливі фото Торецька в Донецькій області.

Читайте також